آنتی اکسیدان های موجود در چای مورینگا

ایزولیزین: ساخت پروتئین ها، تحریک عملکرد ذهنی و ارتقاء سطح انرژی بدن

لوسین:   افزایش سطح انرژی و هیجان ذهنی

لیزین: کنترل مقدار جذب کلسیم، افزایش تولید آنتی بادی ها و هورمون ها، کاهش رشد ویروس در بدن

متیونین: موی سالم، پوست شفاف و ناخن های براق

فنیل آلانین: حفظ هشدار مغز، افزایش تمرکز حافظه و کاهش گرسنگی (برای افردی که رژیم می گیرند)

ترئونین: جلوگیری از ایجاد چربی در کبد، تقویت سیستم گوارش بدن و روده ها

تریپتوفان: جلوگیری از بیماری های مغزی، کاهش علائم سلامت روان مانند اضطراب و افسردگی، کاهش بی خوابی و میگرن، کاهش خطر اسپاسم سرخ رگ، قلب و کلسترول

والین: افزایش تمرکز، هماهنگ سازی عملکرد ماهیچه ها و تقویت روحیه و رسیدن به آرامش

نتیجه گیری

دم کردن چای مورینگا می تواند به کسانی که از مشکلات مختلفی همچون سرطان، آرتروز، نقرس، دل درد، اسهال، استفراغ، آلزایمر، دیابت و سرماخوردگی عمومی رنج می برند، کمک کند. این مزایا، به خاطر وجود سطح بالای ویتامین  ث، پروتئین، پتاسیم، کلسیم، انواع آنتی اکسیدان ها، ویتامین آ، در چای مورینگا (برگ خشک مورینگا) می باشد.

(منبع کتاب معجزه ای به نام مورینگا) 

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید

سبد خرید

بستن (Esc)
  • سبد خرید شما خالی است

ورود

بستن (Esc)

Scroll To Top